Deuren & Trappen

Deuren

Op zoek naar een deur! Deuren van Frits van Meijl Timmerbedrijf Aannemersbedrijf BV zijn van hoge kwaliteit. Van modern tot klassiek, voor elke uitstraling is er een deur verkrijgbaar. Wij maken o.a. binnendeuren, buitendeuren, tuindeuren en paneeldeuren.

 

Architraven (sierlijsten)

Uw deuren kunnen ook met sfeervolle architraven/sierlijsten worden afgewerkt. Indien gewenst kunnen we een frezing in de architraaf of sierlijst aanbrengen. Uw deur kan in een contrasterende kleur ten opzichte van uw architraaf en sierlijst afgelakt worden of in dezelfde kleur, naar gelang uw wensen.

 

Trappen

Frits van Meijl Timmerbedrijf Aannemersbedrijf BV is een specialist op het gebied van maatwerk houten trappen. U bent verzekerd van een trap die past bij uw woning of kantoor tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een trap dient functioneel te zijn maar dient ook steeds vaker aan esthetische eisen te voldoen. Neem contact op en vraag naar de vele mogelijkheden.

 

Balustrades

Ook voor het vervaardigen van een maatwerk balustrade kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een balustrade voor een vide, een balkon of een dakterras, wij denken graag met u mee!

 

Klik hier om enkele projectfoto's te bekijken.